filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

The Expendables 2

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

The Expendables 2, Simon West, film, plakat, poster, artwork

© Millennium Films

Af 31. aug. 2012

Karakter 4 ud af 6 stjerner (God) til The Expendables 2The Expendables 2 on IMDb

2 kommentarer | Info om filmen | Trailer The Expendables 2 Trailer

Once a gigantic rattlesnake bit Chuck Norris. After 5 days of agonizing pain… The Rattlesnake died!

Kender du det? Man går ind og ser en film uden NOGEN form for forventninger. I hvert fald er det dét, man siger til vennerne. "Jeg skal ind og se Expendables 2, fuck, den stinker garanteret, jeg forventer virkelig ingenting."Kender du så det, når man går ind og ser filmen, og man FAKTISK glæder sig vildt, fordi konceptet er så dumt, at det er ret awesome, men man tør ikke sige det, fordi konceptet netop er så dumt, at man rent faktisk slet ikke burde gå ind og se filmen overhovedet?Og kender du det, at man går ind og SER filmen (med masser af hemmelige og skjulte forventninger!) og man underholdes STORT, selvom man er lidt flov over det?Det kender jeg, for jeg prøvede det i går!"The Expendables", den første film, var så stinkende dårlig, at den slet ikke kunne underholde noget som helst. Den gimmick-effekt, der var i at gamle 80'er actionhelte var samlet i samme film virkede ikke. Filmen var ligegyldig, kemien mellem skuespillerne dårlig og skuespillet (selvom det jo var en homage til 80'ernes film”skat”!) var bestemt heller ikke på toppen. Jeg kedede mig bravt gennem den, og derfor var det en underlig følelse at skulle se 2'eren, for jeg glædede mig faktisk lidt.Og lad det være sagt med det samme, FUCK den er underholdende. Fra den hæsblæsende, helt sindsyge og over-the-top (!) åbingsscene, hvor lydeffekter er skruet helt op og actionscenerne er så crazy, at man ikke kan lade være med at sidde og smile, når Stallone, Statham, Li og Lundgren sparker SERIØS røv, til filmens afsluttende scene, der er lige så grotesk underholdende, at man både græmmes og glædes samtidig!

...Det er en kæmpe fryd af se alle de gamle korifæer give den gas igen, at se Van Damme levere en ganske habil skurk (og de obligatoriske trademark cirkelspark!) og især er det en fryd at se Chuck Norris, B-skuespilleren over dem alle, give den gas med maskingeværer og slag.
Scwarzenegger er også med i korte øjeblikke, stadig en dårlig skuespiller, Bruce Willis kører på automatpilot, men man kan tydeligt mærke, at de virkelig har haft det sjovt med at lave denne film!I modsætning til 1'eren, så tager "The Expendables 2" ikke sig selv alvorligt, overhovedet, den tager pis på sig selv, skuespillerne tager pis på hinanden og hinandens catch-phrases, og kemien virker i denne film rigtig godt.Filmen er super sjov, grotesk underholdende og actionscenerne er fede, spændende og festlige.80'ernes actionfilm var for de flestes vedkommende bestemt ikke godt håndværk, og denne film, som også er en kraftig homage til de værste af dem, er heller ikke en god film, men den er fandens underholdende.Underholdningen skyldes den kemi, der er mellem skuespillerne, der morer sig, at filmen tager pis på sig selv og genren, og ikke mindst at filmens humor i modsætning til 1'eren virker, selvom den er plat.Det er godt gjort af Stallone og vennerne, og jeg glæder mig meget til 3'eren, hvor jeg håber de støver Steven Seagal af, det kunne være AWESOME.Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

The Expendables 2


Produktionsår: 2012
Instruktion: Simon West
Manuskript:
Komponist: Brian Tyler
Fotograf: Shelly Johnson
Skuespillere: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Terry Crews, Randy Couture, Liam Hemsworth, Scott Adkins, Nan Yu, Amanda Ooms, Charisma Carpenter.
Spilletid: 103 min
Filmstudie: Millennium Films

Detaljeret info om The Expendables 2 på IMDBTilladt over 15

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'The Expendables 2'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
Captain Marvel
Captain Marvel, Anna Boden, Ryan Fleck, film, plakat, poster, artwork
Kan Marvel overhovedet lave dårlige film? Ja, det så vi med Thor 2, der var tåkrummende dårlig, og den først Captain America, ...
Læs anmeldelsen
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork
Der lægges hårdt ud med en alt for stramt klippet forhistorie om Aquamans forældre, der i Temuera Morrisons og Nicole Kidmans f ...
Læs anmeldelsen
Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (1 film)

2019