filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

Pacific Rim: Uprising

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

Pacific Rim: Uprising, Steven S. DeKnight, Pacific Rim 2, film, plakat, poster, artwork

© Fox Studios

Af 23. mar. 2018

Karakter 4 ud af 6 stjerner (God) til Pacific Rim: Uprising - Pacific Rim 2Pacific Rim: Uprising on IMDb

Skriv kommentar | Info om filmen | Trailer Pacific Rim: Uprising Trailer

Enhver drengs vådeste drøm går igen i opfyldelse, når store robotter slås mod både større robotter og kæmpe monstre!

Jeg var vild med 1eren Pacific Rim, der bestemt ikke var et mesterværk men et overdådigt flot og forrygende spektakel instrueret af Guillermo Del Toro. Den manglede karakterudvikling, noget Del Toro efter min mening altid har kæmpet lidt med, men hans visuelle evner lod sig ikke fornægte, og filmen er en af mine helt store guilty pleasures, dvs. en film, jeg ikke burde kunne lide, fordi den er ret dum i plottet, svagt overspillet og allermest bare bulder og brag. Men damn it, jeg elsker den, og den vakte stor jubel i mit indre drengehjerte, da jeg så den.

Derfor har jeg også set frem til 2’eren, der nu er kommet.

Den første film blev ikke den store succes i USA og Europa, men med asiaternes hang til store monstre og robotter, fik det kinesiske marked og det japanske marked filmen til samlet at gå i et stort plus. Derfor får vi nu en opfølger om de store robotter vi har skabt til at bekæmpe endnu større monstre fra en anden dimension. Og det går ikke stille af sig!

... Det er tydeligt, at filmmagerne har valgt at please de asiatiske markeder, da der er rigtig mange asiatiske skuespillere med, ligesom den foregår primært i disse lande - hvilket gør den ære!


OG denne gang er instruktørstolen overladt til Steven S. DeKnight, instruktør og idemand bag den fantastiske”Spartacus”-serie, og hans evner som instruktør, i hvert fald personinstruktør, giver bonus. Denne film har mere bag dens metalfernis, og figurerne får mere lov til at træde frem i selskab med de robotter, de kæmper i!

Det visuelle udtryk er det samme, flot, vildt og voldsomt med helt fantastiske flotte special effects. Del Tore er producer, og hans evner som visuel kreatør lader sig ikke fornægte.

Actionscenerne er seje og cool, måske bliver de lidt for meget til sidst, da bygning nr. 100 kollapser, men der er masser af awesome undervejs, og filmen er værd at fange i biffen. Det er, ligesom 1’eren, ikke et mesterværk, men det er sgu solid popcornunderholdning fra start til slut, og igen blev mit drengehjerte smeltet af synet af den ene gigant efter den anden, der tørner sammen på lærredet.

Der er vist lagt grundigt op til en 3’er, yay, og det kan vi jo kun glæde os til!

Der er 4 solide stjerner til filmen, som, hvis man ser den på dens egne præmisser, leverer alt, hvad den lover – og mere til!Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

Pacific Rim: Uprising


Produktionsår: 2018
Alternativ titel: Pacific Rim 2
Instruktion: Steven S. DeKnight
Spilletid: 111
Filmstudie: Fox Studios

Detaljeret info om Pacific Rim: Uprising på IMDBTilladt over 11

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'Pacific Rim: Uprising'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
Booksmart
Booksmart, Olivia Wilde, film, plakat, poster, artwork
Der er langt mellem snapsene, når Hollywood spytter ungdomskomedier ud. Ofte ender det med plat fald på halen komik, dårlige ro ...
Læs anmeldelsen
Captain Marvel
Captain Marvel, Anna Boden, Ryan Fleck, film, plakat, poster, artwork
Kan Marvel overhovedet lave dårlige film? Ja, det så vi med Thor 2, der var tåkrummende dårlig, og den først Captain America, ...
Læs anmeldelsen
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (2 film)

2019