filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

Kingsman: The Golden Circle

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

Kingsman: The Golden Circle, Matthew Vaughn, film, plakat, poster, artwork

© Twentieth Century Fox Film Corporation

Af 23. sep. 2017

Karakter 3 ud af 6 stjerner (Middelmådig eller kedelig) til Kingsman: The Golden CircleKingsman: The Golden Circle on IMDb

Skriv kommentar | Info om filmen | Trailer Kingsman: The Golden Circle Trailer

Kingsmen har mistet pusten.

Matthew Vaughn skruer ikke overraskende volumenknappen op på 11 i fortsættelsen til den overraskende vellykkede Kingsman: The Secret Service fra 2014.

Skurkene er mere karikerede, historien er endnu mere langt ude og stilen langt mere selvbevidst.

Hvor den første Kingsman var lidt af en overraskelse, der virkede med sin fandenivoldske, men samtidig også cool og stilige facon, så er fortsættelsen noget mere ucharmerende.

... Humor og one-liners virker flere steder overhovedet ikke, plottet er uinteressant og de før så stilige Kingsmen en anelse for selvfede.


Væk er de sofistikerede engelske gentlemens charme og selvtillid. Tilbage er et par marionetter i hvad der mest af alt minder om en dårlig blanding af 1970’ernes kulørte James Bond-film og Austin Powers. Netop dette undgik den første film, da den legede mere skarpt med Bond-filmenes konventioner og opdaterede dem med respekt for oplægget. Hemmelige agenter var igen cool.

Meget bedre bliver det ikke med Kingsmens modstandere.

I modsætning til Samuel L. Jacksons læspende skurk, Valentine, som blev gjort menneskelig i kraft af sine fortabte drømme om at bliver superagent, er Julianne Moore reduceret til en en-dimensional narkoboss med hang til 50'er kitsch. Hun er vanvittig, og det er stort set den karakteropbygning hun har at arbejde med. Nå ja, og Elton John, som hun har kidnappet og bruger som levende jukebox. En joke der allerede efter første punchline er mere irriterende end sjov, og som fylder unødigt meget i filmens i forvejen oppustede plot.

Kingsman: The Golden Circle lider under sin spilletid, der sagtens kunne være skåret med 20-30 minutter. Det havde givet filmen et bedre flow og et mere upbeat udtryk. I stedet for snegler den sig flere steder afsted, hvilket får den til at fremstå decideret kedelig, når de ofte opfindsomme actionscener træder i baggrunden.

Jeg havde det på fornemmelsen inden jeg satte mig til rette i biografsædet. Kingsman: The Golden Circle føles langt fra så frisk og spændende som den første film. Som om filmskaberne er blevet lidt for usikre omkring den første films vellykkede formel og med et større budget bare har givet os meget mere af det samme. De skulle hellere have udviklet karaktererne, fokuseret på en god historie og rent faktisk givet os noget mindeværdigt at tage med ud fra biografen.Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

Kingsman: The Golden Circle


Produktionsår: 2017
Instruktion: Matthew Vaughn
Manuskript:
Komponist: Henry Jackman, Matthew Margeson
Fotograf: George Richmond
Skuespillere: Taron Egerton, Edward Holcroft, Gordon Alexander, Mark Strong, Hanna Alström, Calvin Demba, Thomas Turgoose, Tobi Bakare, Julianne Moore, Keith Allen, Tom Benedict Knight, Colin Firth, Michael Gambon, Sophie Cookson, Björn Granath.
Spilletid: 141 min
Filmstudie: Twentieth Century Fox Film Corporation

Detaljeret info om Kingsman: The Golden Circle på IMDBTilladt over 15

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'Kingsman: The Golden Circle'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
Booksmart
Booksmart, Olivia Wilde, film, plakat, poster, artwork
Der er langt mellem snapsene, når Hollywood spytter ungdomskomedier ud. Ofte ender det med plat fald på halen komik, dårlige ro ...
Læs anmeldelsen
Captain Marvel
Captain Marvel, Anna Boden, Ryan Fleck, film, plakat, poster, artwork
Kan Marvel overhovedet lave dårlige film? Ja, det så vi med Thor 2, der var tåkrummende dårlig, og den først Captain America, ...
Læs anmeldelsen
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (2 film)

2019