filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

Justice League

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

Justice League, Zack Snyder, film, plakat, poster, artwork

© Atlas Entertainment

Af 17. nov. 2017

Karakter 4 ud af 6 stjerner (God) til Justice LeagueJustice League on IMDb

Skriv kommentar | Info om filmen | Trailer Justice League Trailer

Justice League is coming to town.

David O. Russel, som lavede American Hustle, lægger ikke skjul på, at han synes karakterer er vigtigere end plot, og den har de fleste anmeldere ædt råt. Pyt med at en film som førnævnte har et plot så tyndt som papir, når bare karaktererne føles levende. Hit med Oscar-statuetterne!

Den præmis vil jeg bruge på Justice League. En film hvis plot er temmelig tyndt, eller rettere temmelig formularisk, men hvor karaktererne kommer til live.

Jeg glemte, at Batman spilles af Ben Affleck, Wonder Woman af Gal Gadot, Aquaman af Jason Momoa og Superman af Henry Cavill - der har fået filmhistoriens værste CGI-barbering - fordi karaktererne blev vækket til live, i de to timer filmen varer.

Plottet? Noget med superskurken Steppenwolf, der vil finde tre tudsegamle kasser, som når de føres sammen kan destruere og skabe nye verdener. Det må han bare ikke. Batman, som ikke længere er nogen vårhare, sætter sig for at skabe et hold af outsidere med specielle evner. Sammen kan de måske stoppe Steppenwolf - Justice League er født.

...
Justice League er langt fra DC’s bedste film, men den er overraskende underholdende, med en god kemi mellem karakterne, der - trods lidt søgte one-liners hist og her - faktisk også er ret morsomme.
DC har tydeligvis set Marvel efter i kortene og lettet stemningen lidt. Den blev efter min mening også lige tung nok i de vellidte Batman-film af Nolan-brødrene.

Trods instruktørskift undervejs og de sædvanlige reshoots - deraf Supermans mystisk udseende mund - virker Justice League slet ikke så fragmenteret som jeg frygtede.

Historien hænger nogenlunde sammen, actionscenerne er spektakulære - trods lidt fesne computereffekter for så stort anlagt en film - ligesom humoren flere steder er lige i øjet (Joss Whedon?). Som helhed fungerer filmen langt bedre end forventet.

Det er lidt ned ad bakke i forhold til Wonder Woman, som uden tvivl er DC’s bedste film til dato, men stadigvæk et skridt i den rigtige retning. Justice League fik tiden til at flyve afsted, og efterlod mig med følelsen af at have set en vellykket underholdningsfilm. Så kan jeg jo egentlig ikke forlange mere.Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

Justice League


Produktionsår: 2017
Instruktion: Zack Snyder
Manuskript:
Komponist: Danny Elfman
Fotograf: Fabian Wagner
Skuespillere: Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Jeremy Irons, Diane Lane, Connie Nielsen, J.K. Simmons, Ciarán Hinds, Amber Heard, Joe Morton, Lisa Loven Kongsli.
Spilletid: 120 min
Filmstudie: Atlas Entertainment

Detaljeret info om Justice League på IMDBTilladt over 11

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'Justice League'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork
Der lægges hårdt ud med en alt for stramt klippet forhistorie om Aquamans forældre, der i Temuera Morrisons og Nicole Kidmans f ...
Læs anmeldelsen
Den tid på året
Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork
Dysfuktionalitet er ligeså synonymt med jul som brunkager og gløgg. Jeg tror ikke der findes nogen, der ikke kan genkende mi ...
Læs anmeldelsen
Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork Mission: Impossible - Fallout, MI6, Christopher McQuarrie, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (0 film)

2019