filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

Independence Day: Resurgence

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

Independence Day: Resurgence, Roland Emmerich, film, plakat, poster, artwork

© Stereo D

Af 30. jun. 2016

Karakter 1 ud af 6 stjerner (Tragisk) til Independence Day: ResurgenceIndependence Day: Resurgence on IMDb

1 kommentarer | Info om filmen | Trailer Independence Day: Resurgence Trailer

Ufatteligt kedelig rumbøvs!

​Da Independence Day blev en kæmpe succes i 1996 kom en fortsættelse naturligvis på tale. Manuskriptforfatteren Dean Devlin udarbejdede et manuskript, men der kom aldrig nogen film ud af det, da Devlin ikke syntes, historien var god nok.20 år senere. Devlin er tilfreds. Fortsættelsen til Independence Day er en realitet. Og den var ikke værd at vente på.Jeg ved ikke, hvordan det er lykkedes at lave en fortsættelse, der har kostet mere end det dobbelte af den første film, og som er så umådeligt meget ringere, uden at nogen har hevet i den intergalaktiske nødbremse.Independence Day fra 1996 er ikke noget mesterværk, men blandingen af fantastiske, banebrydende effekter og en afsmittende begejstring fra skuespillere og crew skabte en skamløst underholdende popcorn-film.Det modsatte kan siges om fortsættelsen, så det vil jeg hermed gøre.

...
Independence Day: Resurgence fra 2016 er et makværk, hvor blandingen af trivielle CGI-effekter og en manglende begejstring fra skuespillere og crew har skabt en ufattelig kedelig fjært af en film.


Humoren kikser konstant og afstedkom larmende tavshed i biografsalen.Effekterne er tilforladelige, men kommer ikke i nærheden af wow-effekterne fra den første film, der gav et sug i maven og som dannede skole for mangt en actionfilm i årene efter.Skuespillet svinger fra tåkrummende dårligt til middelmådigt. Selv Goldblum og Pullman kæmper forgæves med åndsvage replikker, og har svært ved at overbevise os om, at de rent faktisk tror på deres roller.Karaktererne svinger fra intetsigende til pisse irriterende. Og jeg mener PISSE irriterende! Der er ikke én karakter man gider at holde med, men derimod en god håndfuld latterlige idioter, som de fæle aliens desværre ikke får taget livet af hurtigt nok.Og så er der plottet, som har været 20 år undervejs. For fanden da, for en omgang uopfindsomt rod.Dommedagsstemningen fra den første film er fuldstændig fraværende. Fortælleglæden er gået fløjten. Underholdningsværdien er helt i bund.Independence Day: Resurgence er en af de seneste års værste, storbudgeterede Hollywood-film.Jeg har sjældent kedet mig så meget.Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

Independence Day: Resurgence


Produktionsår: 2016
Instruktion: Roland Emmerich
Manuskript:
Komponist: Harald Kloser, Thomas Wanker
Fotograf: Markus Förderer
Skuespillere: Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Jessie T. Usher, Bill Pullman, Maika Monroe, Sela Ward, William Fichtner, Judd Hirsch, Brent Spiner, Patrick St. Esprit, Vivica A. Fox, Angelababy, Charlotte Gainsbourg, Deobia Oparei, Nicolas Wright.
Spilletid: 120 min
Filmstudie: Stereo D

Detaljeret info om Independence Day: Resurgence på IMDBTilladt over 11

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'Independence Day: Resurgence'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
Captain Marvel
Captain Marvel, Anna Boden, Ryan Fleck, film, plakat, poster, artwork
Kan Marvel overhovedet lave dårlige film? Ja, det så vi med Thor 2, der var tåkrummende dårlig, og den først Captain America, ...
Læs anmeldelsen
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork
Der lægges hårdt ud med en alt for stramt klippet forhistorie om Aquamans forældre, der i Temuera Morrisons og Nicole Kidmans f ...
Læs anmeldelsen
Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (1 film)

2019