filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

Deadpool 2

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

Deadpool 2, David Leitch, film, plakat, poster, artwork

© Marvel

Af 18. maj. 2018

Karakter 5 ud af 6 stjerner (Meget god) til Deadpool 2Deadpool 2 on IMDb

Skriv kommentar | Info om filmen | Trailer Deadpool 2 Trailer

Mere af det samme. Heldigvis.

Deadpool (2016) kom bag på de fleste, da den ikke kun nedbrød den fjerde væg ud til publikum, men også Marvels efterhånden noget fortærskede superhelteformular, som med den produktivitet de lægger for dagen er blevet mere og mere tydelig.

Deadpool brød med stort set alle superheltefilmenes konventioner, skruede op for volden, tilsatte diverse vulgariteter og introducerede - sådan for alvor - Deadpool, som den vanvittige superhelt han er.

Vi fik et glimt af ham i Wolverine (2009), hvor også Reynolds lagde krop til, men figuren blev her brugt helt forkert.

Deadpool bander og svovler, tager kokain og ligner en avocado, der har haft sex med en avocado. Det var langtfra den udgave, der blev introduceret i Wolverine.

Der skulle en R-rating til før Deadpool fandt sit rette element og opnåede den succes, som den bramfri superhelt har fortjent.

Hvordan topper man så en kæmpe succes?

... Det nemmeste ville være at skrue op for volden og vulgariteterne, men filmskaberne har heldigvis været kvikkere end som så.


Deadpool 2 har en langt bedre historie end sin forgænger. Slåskampene er opfindsomme, der er masser af jokes under bæltestedet og vores hovedperson er stadigvæk lige flabet, men det er historien, der bærer filmen - og heldigvis for det. Nyhedsværdien i den første films grænseoverskridende humor er jo opbrugt. Vi ved, hvad vi går ind til.

Deadpool 2 formår faktisk både at være rørende, have en vis form for morale og samtidig være så fandenivoldsk og sjov at fans af den første film på ingen måde kommer til at føle sig snydt.Som Lord Flashheart ville have sagt det; hurrah!Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

Deadpool 2


Produktionsår: 2018
Instruktion: David Leitch
Skuespillere: Ryan Reynolds, Josh Brolin.
Spilletid: 119
Filmstudie: Marvel

Detaljeret info om Deadpool 2 på IMDBTilladt over 15

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'Deadpool 2'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
Captain Marvel
Captain Marvel, Anna Boden, Ryan Fleck, film, plakat, poster, artwork
Kan Marvel overhovedet lave dårlige film? Ja, det så vi med Thor 2, der var tåkrummende dårlig, og den først Captain America, ...
Læs anmeldelsen
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork
Der lægges hårdt ud med en alt for stramt klippet forhistorie om Aquamans forældre, der i Temuera Morrisons og Nicole Kidmans f ...
Læs anmeldelsen
Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (1 film)

2019