filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

Avengers: Infinity War

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

Avengers: Infinity War, Anthony Russo, Joe Russo, film, plakat, poster, artwork

© Marvel

Af 26. apr. 2018

Karakter 4 ud af 6 stjerner (God) til Avengers: Infinity WarAvengers: Infinity War on IMDb

Skriv kommentar | Info om filmen | Trailer Avengers: Infinity War Trailer

Bulder og brag, en milliard helte og skurke og et plot, der forsøger at nuancere genren – en anelse!

Marvels superhelteunivers eksploderer i denne film hvor over 60 kendte og mindre kendte figurer fra deres over 20 superheltefilm de sidste 10 år mødes på kryds og tværs i en film, hvor alt er på spil, det er endnu farligere og en endnu mere farlig skurk har rejst sig.

Det er bulder og brag, popcornunderholdning på højt plan, og manuskriptet og instruktionen formår at gøre såvel helte som skurke levende med begrænset skærmtid til alle, ikke mindst fordi der fokuseres på bevæggrunde, moral og etik samt indre og ydre kampe.

Det er sjovt, humoren fungerer, det er vildt, actionscenerne er forrygende, og man glædes og begejstres ved at se alle de kendte personer arbejde sammen for at forhindre verdens undergang, og effekterne i filmen er da også i top.

Manuskriptet fungerer mestendels godt, med humor som sikker ventil, når tingene bliver for mørke, og denne film er ret mørk, ikke mindst set i forhold til andre Marvel-produktioner, men det fungerer ganske udmærket og filmen underholder.

... Det er dog også for langt – der er for meget action til sidst, filmen er lige 20 minutter for lang, og den lægger massivt op til den efterfølger, der venter i 2019.


Lidt opstramning i manus ville være fint, men det er samtidig en ret stor bedrift at bringe alle disse karakterer til live, selvom de hver især ikke får meget at arbejde med tidsmæssigt. Men det dét får virker, og filmens ensemble-natur er interessant.

Plottet er der ikke så meget at sige om – verden og universet er denne gang i fare, der uddeles tæsk, og heltene kæmper mod alle odds. Det føles dog samtidig som om, noget er på spil, og det gør filmen mere interessant end så mange andre i genren, hvor bulder og brag og dagens skurk kan virke trættende.

I Avengers:Infinity War spilles skurken Thanos af fremragende Josh Brolin, og han gør det ganske godt inde under den massive CGI, og manuskriptet giver ham en masse at arbejde med på en måde, så han får dybde og emotionel ballast.

Jeg var underholdt, og det er en ganske udmærket film, men manuskriptets manglende fokus og opstramning gør, at den aldrig rigtig kommer op at ringe.Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

Avengers: Infinity War


Produktionsår: 2018
Instruktion: Anthony Russo, Joe Russo
Komponist: Alan Silvestri
Skuespillere: Karen Gillan, Elizabeth Olsen, Josh Brolin.
Spilletid: 149
Filmstudie: Marvel

Detaljeret info om Avengers: Infinity War på IMDBTilladt over 11

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'Avengers: Infinity War'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
Booksmart
Booksmart, Olivia Wilde, film, plakat, poster, artwork
Der er langt mellem snapsene, når Hollywood spytter ungdomskomedier ud. Ofte ender det med plat fald på halen komik, dårlige ro ...
Læs anmeldelsen
Captain Marvel
Captain Marvel, Anna Boden, Ryan Fleck, film, plakat, poster, artwork
Kan Marvel overhovedet lave dårlige film? Ja, det så vi med Thor 2, der var tåkrummende dårlig, og den først Captain America, ...
Læs anmeldelsen
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (2 film)

2019